29 Mayıs 2015 Cuma

Kredi Kartı Aidatlarında Bir Başarı Hikayesi Daha...

Sizlere, bu yazımda (http://volkanyorulmaz.blogspot.com.tr/2015/04/bonus-card-yllk-uyelik-aidat-mucadeleye.html) Garanti Bankası'nın Bonus Card'ıma yansıttığı 79 TL'lik kart aidatı için izin günümde İzmir Karşıyaka Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne (TSHH) yaptığım başvurudan bahsetmiştim.

Efendim, büyük bir memnuniyetle belirtmek isterim ki, bankalara karşı başarı hikayeleri yazmaya devam ediyorum. Yine sizlerle "mutlu son"u paylaşmaktan gurur duyarım.

Bu sefer hikayemiz çok hızlı sona erdi. Önceki maceralarımızda hakem heyeti kararı çok daha geç çıkmıştı. Bu kez 30 Mart'taki başvurumun sonucu 30 Nisan'da karara bağlandı. Her ne kadar Türkiye Bankalar Birliği aynı kart üyelik bedelini haklı bulsa da (ilgili blog içeriği için: http://volkanyorulmaz.blogspot.com.tr/2015/03/turkiye-bankalar-birligine-kredi-kart.html), Tüketici Sorunları Hakem Heyeti davamdaki haklılığımı kabul etti ve kararını lehime verdi.

İşte o karar yazısı... Blogumda kart aidatlarına ilişkin birçok yazıda belirttiğim gibi tutar ne olursa olsun benim davam böyle bir ücretin müşterilere yansıtılmasıyla, yoksa 79 TL ile ne ben ne de banka zengin olur. Bence tutar ne olursa olsun, siz de ödediğiniz kart aidatları için hakkınızı savunun ve geri alın. Sonra ister harcayın, ister yatırım yapın, isterseniz de ihtiyacı olan birine verin. Yeter ki bu tutara ihtiyacı olmayan bankalarda kalmasın.

6 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Garanti bankası Benden de 124 tl kart aidatı kesmişler haram zıkkım olsun boğazınızda kalır inşALLAH

    YanıtlaSil
  3. Bu ay benden 124 tl kesilmiş bende ilk iş gününde tüketici haklarına baş vuracağım, merak ettiğim daha önceki aidatları tamamını değil fakat bir kısmını karta bonus olarak yüklediler geriye dönük alacaklarımı da alabilir miyim acaba ?

    YanıtlaSil
  4. Geriye dönük 10 yıl için de iade aldığınız tutarları düştükten sonra kalan bakiye tutarı alabilirsiniz.

    Ücretsiz olarak Google Play Kitaplar'da Volkan Yorulmaz diye aratarak kitabımı indirirsiniz detayları okuyabilirsiniz.

    Selamlar,

    Volkan

    YanıtlaSil
  5. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil

Google adsense

Analytics