7 Aralık 2015 Pazartesi

2016 Yılı Karşılaştırmalı Oğlak Burcu Yorumu

2013 yılından beri Oğlak burcunun yaklaşan yeni yıl için yorumlarını toplayıp Aralık aylarında bloğumdan yayınlıyorum. Bu sefer yazıların içerisinde kaybolmamanız için bir de tablo hazırladım. Malum finansçı kafası, karşılaştırmalı tabloları analiz etmemiz daha kolay oluyor.

Şimdi sıra uzman görüşlerinde… Bakalım yılın sonunda hangisi haklı çıkacak. Bu vesileyle başta Oğlak burçları olmak üzere herkese sağlıklı, sevgi dolu, bol kazançlı bir yıl dilerim.

2016 Yılı Oğlak Burcu Rezzan Kiraz:

Aşk hayatı; Evli olan çiftler 2016’nın başlarında gerilimli bir döneme girecek ve gizli olan ilişkileri nedeniyle sıkıntılı zamanlar geçirecekler. Bu dönemde evliliğinize sadık kalmanız yararınıza olacaktır. Yılı ilerleyen dönemlerinde, aşk hayatınızın hareketleneceği mutlu günler sizi bekliyor.

İş hayatı; İş hayatında ufak tefek olumsuzluklar yaşayacağınız bir yıl olsa da, genel olarak kariyer yapabileceğiniz bir yıl olacak. Bu yıl iş hayatında fırsatlar ve sürprizler sizi bekliyor.

Sağlık hayatı; Oğlak burçlarını genel anlamda sağlıklı ve zinde bir yıl bekliyor olacak. Bu yıl diyet ve spor ağırlıklı geçireceğiniz dönemler sizleri bekliyor.

Oğlak Burcu 2016 Nuray Sayarı:

Aşk: İkili ilişiklerde çok yakında büyük bir aşk kapınızı çalacak. Eğer evli oğlak burçlarındansanız ilişkiniz daha da güçlenecek.

Para: 2016 burç yorumu Nuray Sayarı’ya göre oğlak burçları maddi sıkıntılar yaşayabilir. Oğlak burçlarının yaz döneminde yapacağı harcamalara biraz daha dikkat etmesi gerekiyor.

Sağlık: Oğlak burçları kış ayları hastalıkları ile karşı karşıya kalabilir. Fakat onun haricinde ciddi sağlık problemi görülmüyor. Fakat bu dönemlerde sağlığınızdan şüphe edip hastalık durumu ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Oğlak Burcu 2016 Şenay Yangel:

Aşk: Eğer düzenli bir ilişkiniz var ise bu daha da güçlenecek, Fakat yalnız bir oğlak burcuysanız, uzun sürecek mutlu bir ilişkiye imza atabilirsiniz. Yeni bir aşk kısa zaman da kapınızı çalacak.

Para: Maddi açıdan ne rahat ne de sıkıntılı bir dönem geçireceksiniz. Fakat harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Yaz zamanında yapacağınız harcamalarınıza dikkat etmezseniz birtakım problemler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Sağlık: Kış hastalıkları ile mücadele edebilirsiniz. Bunun haricinde herhangi bir rahatsızlık görünmüyor. Fakat 2016 yılı ile birlikte sağlığınızdan şüphe duyabilirsiniz. Bu durum sonrasında bir takım sağlık problemleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu konuda daha dikkatli olmanızı öneriyorum.

Oğlak Burcu 2016 Susan Miller:

Parayı çok iyi yöneten oğlaklar, bu yıl da büyük paralar kazanabilecekler. Maddi açıdan rahat ve mutlu bir yıl sizleri bekliyor olacak. Aşk hayatınızda yeni bir partner ile tanışıp, evlilik kararı almanız mümkün. Ancak evli olan oğlaklar, yılın başlarında gizli ilişkilerinden dolayı sıkıntı yaşayabilirler.

Oğlak Burcu 2016 Hakan Kırkoğlu:

Bu yıl hem aşk hem de iş hayatında mutlu ve parlak bir yıl geçireceksiniz. Yılın başlarında yaşadığınız gizli ilişkiler açığa çıkabilir ve bu nedenle evliliğiniz bitebilir. Evliliğinize sadık olmanızda fayda var. Yılın ortalarından sonra güzel bir iş teklifi alabilirsiniz. Kariyerinizde yükseleceğiniz ve yeni aşklara yelken açacağınız bir yıl, sizleri bekliyor.

Oğlak Burcu 2016 Zeynep Turan:

Tutumlu olmaları ile bilinen oğlaklar, 2016 senesini çok kazançlı olarak geçirecekler. Özellikle iş hayatında yükselen oğlaklar, maddi olarak refaha kavuşacaklar. Aşk hayatlarında ise güzel bir yıl oğlakları bekliyor olacak.

Tabloya tıklayarak büyütebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics