12 Nisan 2015 Pazar

Tüvtürk Muayenesi Sabır İster

11 Nisan 2015 günü Salihli Tüvtürk Araç Muayene İstasyonu'nda teyzemin aracının muayenesi için saat 11:30'a iki hafta önceden randevu aldım. Randevu ekranında yazdığı gibi 11.15'te Tüvtürk istasyonunda yerimizi aldık. Muayene için 2 saat ayırmamız belirtilmişti ama 2 saat geçtiğinde daha muayene girecek araçların sırasına bile girememiştik.

Sözde personelin rahatsızlığı sebebiyle böyle bir gecikme olmuş ama yine de kurumsal bir organizasyona bu durum hiç yakışmıyor. Özellikle hafta sonu bir çok insanın bu şekilde bekletilmesi hiç hoş bir durum değil. Twitter üzerinden konuyu iletsem de bir geri dönüş alamadım. Umarım başka istasyonlarda da bu durum yaşanmaz.

2008 yılında muayeneler ilk kez TÜVTÜRK'e geçtiği gün, evet ay demiyorum ilk günü, de kendi aracımın muayenesi vardı ve hayatımın en berbat ve sinir bozucu günlerinden biriydi. Aradan 7 yıl geçti ama hala organizasyon kaletisinde bir gelişme sözkonusu değil. Bugün bile kredi kartı ile ödeme yapılamıyor olması (Konuya ilişkin kurumun websitesindeki açıklama: Tabi olduğumuz İmtiyaz Sözleşmesi kapsamında tahsilat yöntemi ayrıca tanımlanmamış olup, önceki dönemlerdeki gibi devam etmesinin öngörülmesi sebebiyle istasyonlarımızdaki tüm tahsilatlar nakit olarak gerçekleştirilmektedir.) ise kurumun ne derece kar maksimizasyonu güttüğünün bence en açık göstergesi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics